Tillbaka

Varför utveckla ett eget system?

Tips och tricks
15 juli, 2020

Varför utveckla ett eget system?

Ja, det är en riktigt bra fråga! Om du frågar oss, så är faktiskt svaret väldigt delat, helt beroende på företagets arbetssätt och en del andra faktorer. Om du känner igen dig i några av dessa påståenden, kan det vara dags att kika på att utveckla något eget:

Om något av det ovan träffar dig, ens lite grann, kan det vara dags att börja kika på något eget. En bra start är att skriva upp varför, vad och hur.

Då har du redan där ett bra underlag!

Vi på IOSoft har lång erfarenhet av mjukvaruutveckling och finns där hela vägen från start till mål. Med oss får du en lösning till allt. Vi integrerar din nya lösning med andra program och filer, så du aldrig mer behöver hålla på med dubbelinmatningar och kan göra allt ditt arbete på ett ställe.

Med ett starkt team på ett tiotal utvecklare och kompetenser inom systemarkitektur, grafisk design och projektledning kommer vi med nya infallsvinklar och kan hjälpa till med problemen du står inför. Hos oss får du:

Kika in på https://iosoft.se.loopiadns.com/tjanster/systemutveckling/ och läs mer om våra tjänster. Du kan också se lite av det vi gjort tidigare här: https://iosoft.se.loopiadns.com/referenser/


LÄS VIDARE