IOSoft - IT i Tanum, Uddevalla, Strömstad, Göteborg
E-handel

Unika e-handelslösningar

Vi finns med hela vägen, från idé till lansering och vidareutveckling av er e-handel. Genom vårt partnerskap med e-handelsplattformen Litium skapar vi skräddarsydda lösningar som uppnår företagets förväntningar och ger er den ultimata e-handeln.

Denna plattform i kombination med vårt starka team av utvecklare skapar en unik webbutik, precis som ni vill ha den. Vi hjälper er med bland annat smarta integrationer mellan lager, ekonomi och fraktbolag som exempelvis:

Vi erbjuder utöver detta många olika möjligheter och lösningar för just er e-handel:

Skräddarsydda funktioner som exempelvis produktkonfigurator, låt kunden bygga produkten själv, välja tillval och beställa.

Integrationer med era system - automatisera flöden och gör jobbet så enkelt som möjligt.

Optimerad, snabb och responsiv webshop som får kunderna att handla, och återkomma.

Unik design enligt er grafiska profil.

Personlig kontakt med projektledning, råd och vägledning under hela projektets gång.

Full support och vidareutveckling med vårt stora team av utvecklare, designers och e-handelsexperter.

Varför Litium?

Vi presenterar oss stolt som Solution partner till Litium. Partnerskapet ger oss större möjlighet att utveckla och ge våra kunder framgång när det kommer till e-handel.

Utifrån denna plattform i kombination med vår kunskap kan vi skapa skräddarsydda och flexibla lösningar som passar perfekt till varje unik kund och deras önskemål.

Litium är en molnbaserad e-handelsplattform som gör det möjligt för företag inom bland annat B2B (business to business) och B2C (business to customer) att utan hinder expandera och nå nya marknader.

Litium är en flexibel men samtidigt stabil plattform som hjälper till för att utveckla en e-handel på egna villkor.

Ta en titt på Litiums egna demosajter för e-handel:

Fördelar med Litium:

Med Litium kan du komma i gång snabbt med lanseringen och överträffa förväntningar

Plattformen har hög prestanda och kan hantera stora trafikvolymer

Ger den flexibilitet som behövs för att expandera till nya marknader

Vill ni läsa mer om Litium och deras kundcase så kan ni göra det Här!

Svårt att veta vilken e-handelslösning som passar just er?

Det ska inte vara svårt att komma igång med e-handel! Oavsett var på resan ni befinner er hjälper vi er att lyckas med er onlineförsäljning. Kontakta Rikard så ringar vi in era behov i ett första samtal!

Frågor och svar

Hur ska vi börja?

Hör av er till oss för ett första, förutsättningslöst möte där vi går igenom er verksamhet och kan då komma med förslag på hur vi går vidare.

Vi funderar på e-handel, hur vet vi om det är rätt väg?

Om ni funderar på det, är svaret troligen att det är något som skulle fungera för er verksamhet. Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Vi har en e-handel idag som vi vill förbättra, hur kan man gå vidare med den?

Beroende på plattform kan vi se om det är något som är värt att spara och bygga vidare på - eller om vi ska börja med något nytt och en annan plattform för att ge er fler möjligheter.

Vad ingår, hur mycket behöver vi göra själva?

Det är helt upp till er, vi kan göra allt från grunden till att fylla butiken med produkter och göra den komplett inför release.

Hur fungerar det med marknadsföring av vår sajt?

För att kunderna ska hitta till er nya webshop kan vi hjälpa er med marknadsföring som Google Ads, sociala medier och tryckta annonser.

Hur bestäms utseendet för vår webshop?

Era kunder ska känna igen sig när de kommer till er webshop och därför kommer vi skapa en unik design som anpassas till er grafiska profil.

Vill ni prata mer om e-handel?

Hör av er till oss för ett förutsättningslöst samtal där vi kan hjälpa er vidare i era webbshopsplaner.    När du skickar formuläret godkänner du att dina uppgifter sparas som kontaktuppgifter.