IOSoft - IT i Tanum, Uddevalla, Strömstad, Göteborg
UX/UI – grafisk design

Gör det enklare för era användare!

Vi vill inte bara att det ska finnas funktion i det som skapas. Det är minst lika viktigt att få en grafiskt design som lägger fokus på användbarhet, logiskt flöde samt har ett behagligt utseende som är anpassat till verksamheten.

Design anpassad till verksamheten och er grafiska profil

Personlig och regelbunden kontakt

Modern design med användbarhet i fokus

Med systemutvecklare under samma tak kan vi skapa nya och vidareutveckla projekt

Hur tänker vi kring design och UX?

När vi talar om UX så menar vi användarupplevelsen. I korta drag handlar det om att förbättra användarnas upplevelse av en tjänst eller produkt genom designarbete.

Vi vill att våra kunder ska få en design som uppfyller förväntningar samtidigt som den ökar nyttan för företaget.

IOSoft har målsättningen att bli den ultimata IT-partnern. Därför har vi samlat alla talanger under samma tak och kan hjälpa er med bland annat systemutveckling, grafisk design, IT-support och hosting.

UX UI illustrationer med skärmbilder

Vi ger dig en unik wordpress-sida!

Med vår kompetens hjälper vi dig att skapa hemsidan som passar just dig - allt från en ensidig sådan till en större med fler funktioner. Oavsett storlek är designen kärnan och den skapar vi skräddarsytt för ditt företag.

Få en hemsida med unik design och enkelt underhåll som du smidigt kan hålla uppdaterad med texter, bilder och sidor — med support och utbildning från oss.

Kontakta oss så tar vi fram hemsidan som passar just dig!
mockup
mockup

Påverka företagets varumärke

Det ska inte bara finnas funktion i det som skapas, utan minst lika viktigt är design, användbarhet samt ett logiskt flöde, anpassat till din verksamhet. En grafisk profil ska tydliggöra, bygga och stärka varumärket genom att kommunicera en enhetlig samt konsekvent design och som följd skapa igenkänning hos mottagaren.

Den grafiska profilen kan användas som utgångspunkt när du skapar bilder, reklamkampanjer, design till din hemsida, visitkort med mera. Detta för att vara säker på att den grafiska produktionen överrensstämmer med hur du vill att ditt företag ska ses utåt.

Jag vill skaffa en grafisk profil!

Din IT-partner som växer tillsammans med er

IOSoft är ett it-konsultbolag i Tanumshede i norra Bohuslän.

Tillsammans är vi ett starkt team som utgörs av systemutvecklare och drifttekniker samt kompetenser inom grafisk design, systemarkitektur och projektledning.

Vi har funnits sedan 2002 och har goda referenser från välkända varumärken.

Collage som visar några av oss på IOSoft

Design med användbarhet och enkelhet i fokus

Vi vill inte krångla till det för er. Vi strävar alltid efter att skapa en design som är lättförståelig och användarvänlig, optimerad för de funktioner som behövs.

Skärmbild på en webbshop för att visa användarvänlighet
Skärmbild på en hemsida för att visa webbdesign
Skärmklipp på en webbapp med modern UX-design

Låt designen stå i rampljuset & hör av er!

Vi anpassar oss efter era behov och önskemål och kan leverera allt från endast UX-analys och mockup till ett helhetspaket med design, implementering och utveckling. Slå en signal eller skicka iväg ett mejl så hörs vi om era behov.    När du skickar formuläret godkänner du att dina uppgifter sparas som kontaktuppgifter.