IOSoft - IT i Tanum, Uddevalla, Strömstad, Göteborg
Interna företagsappar

Vi skapar kraftfulla appar för företaget

Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att ha kontroll över, effektivisera och utveckla företagets interna arbete. Vi kan hjälpa er med detta genom att skapa anpassade appar som löser era dagliga utmaningar.

Interna appar som ökar effektiviteten inom företaget

Intern kommunikation med SharePoint intranät

Ingår i Microsoft 365-paket

Snabbare, enklare och billigare process för att skapa appar

Uppnå enkel och smidig kommunikation inom företaget genom appar

Få möjligheten att använda heltäckande interna företagslösningar genom att ansluta Microsoft 365 till appar. Vi kan genom denna kombination skapa kraftfulla företagsappar med flera funktioner som hjälper er att förenkla vardagen och effektivisera samt automatisera processer.

En enklare, snabbare och billigare process

Många företag idag använder redan Office-paket och de program som följer med där. Detta gör att det blir en smidig process att skapa en app som passar just er. Men ni kan vara lugna, om ni inte har Microsoft 365 så hjälper vi er självklart att komma igång med detta också!

Enkla appar som gör stor skillnad

Ledighetsansökan

Med en app som hanterar företagets ledighetsansökningar kan ni på ett enkelt och smidigt sätt alltid vara uppdaterade gällande frånvaro. I appen fyller man i önskade datum som man vill vara ledig och skickar sedan in detta för godkännande. I stället för att sköta ansökningar manuellt får ni genom denna lösningen möjligheten till att effektivisera arbete samt hålla bättre koll på vad som händer inom företaget.

Bokningsapp

Bokningsappen gör så att ni enkelt kan se till exempel vilka konferensrum som är bokade respektive lediga, eller om det kanske finns plats för en spontanbokning om 10 minuter. Det blir utifrån detta enklare att planera dagarna och du slipper lägga onödigt arbete på att se till att era möten kan bli på den tid och plats som faktiskt är tänkt. Med integration till Microsoft 365 och era kalendrar fortsätter ni boka möten på samma sätt ni gör idag, men slipper dubbelbokningar och missförstånd inom företaget.

Offertverktyg

Ett offertverktyg ger ert företag en enklare och mer automatiserad process där ni kan arbeta med era offertförfrågningar. En app där ni kan skapa och hantera era offerter samt register kommer ge er större kontroll över processen och effektivisera ert arbete.

Hur skapar vi era appar?

Har du funderingar kring detta eller över något annat? Kontakta oss.

Intern kommunikation med SharePoint intranät

Ett välutvecklat intranät förenklar samarbete och intern kommunikation inom företaget. SharePoint som intranät är ett effektivt och enkelt sätt för att kunna hantera bland annat interna dokument, rapporter, kalendrar, ärenden, nyheter, avvikelser och mycket mer.

SharePoint är en del av Microsoft 365 och det är genom detta som vi kan skapa företagslösningar som tidseffektiviserar, hanterar och underlättar företagets dagliga arbete.

Kontakta oss för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa dig med ett intranät.

Din IT-partner som växer tillsammans med er

IOSoft är ett it-konsultbolag i Tanumshede i norra Bohuslän.

Tillsammans är vi ett starkt team som utgörs av systemutvecklare och drifttekniker samt kompetenser inom grafisk design, systemarkitektur och projektledning.

Vi har funnits sedan 2002 och har goda referenser från välkända varumärken.

Svårt att veta vad just ni behöver?

Ta kontakt med Rikard så hjälper han er att se över vad företaget behöver för att stärka och effektivisera det interna arbetet och den interna kommunikationen.