Tillbaka

Förvandla idé till verklighet med din nya vän Microsoft 365 Copilot

Microsoft Nyheter
23 maj, 2023

M365 Copilot – Ett nytt sätt att jobba på

Microsoft lanserar deras nya Copilot – en AI-baserad assistent för Microsoft 365-appar. En revolutionerande teknik som ökar både produktiviteten och kreativiteten för dig som användare.

Denna ”andrepilot” visas som en chattbot och kan hjälpa dig med alltifrån att generera text i ett dokument till att skapa avancerade presentationer och tabeller i Excel, men det stannar inte där. Business Chat är också en helt ny funktion som du kan ge uppmaningar till. Genom den samlas data från dina chattar, möten, kalendrar, e-postmeddelanden och så vidare för att bland annat kunna sammanfatta, hitta viktiga datum eller skriva e-post.

Hur fungerar Microsoft 365 Copilot?

Tanken är att detta verktyg ska kombinera alla data som du har i dina M365-appar med den nya AI-tekniken GPT-4. Det är sömlöst integrerat i Word, Excel, Powerpoint, Teams, ja helt enkelt alla de mest använda apparna i Microsoft 365 och har i syfte att hjälpa dig öka produktiviteten samtidigt som man sparar tid.

Varför bara använda 10% när man kan utnyttja 100%?

Många känner nog igen sig i att man oftast bara vet om och använder en liten del av alla funktioner som ett program, såsom exempelvis Powerpoint har. En stor fördel med assistenten är att du genom den får möjlighet att nyttja ett verktygs fulla potential och därför kan skapa mer avancerade arbeten än tidigare. Men du kan vara lugn, självklart kommer du som användare fortfarande kunna bestämma över vad som ska tas bort, behållas eller ändras.

Från idé till verklighet

Microsoft 365 Copilot i kombination med önskemål från dig kommer skapa möjligheten att förenkla skapandeprocessen samtidigt som idéer effektivt förvandlas till verklighet.

Kort info om Microsoft 365

Microsoft 365 innehåller appar och funktioner som hjälper dig att arbeta säkrare och öka produktiviteten. Här har du verktyg som låter dig arbeta, organisera, skaffa nya kunskaper, kommunicera samt skapa – allt på samma ställe. En prenumeration som underlättar vardagen.

IOSoft är Microsoft-partner. Det innebär att vi kan stötta våra kunder med Microsoft 365-licenser och andra Microsoft-lösningar samt svara på frågor som uppstår kring detta och mycket mer. Hör av dig om du vill ha hjälp att komma igång med Microsoft 365.

Relaterade länkar

IOSofts IT-support
Glöm inte räkna med IT-support i budgeten
Jobba proaktivt med IT och Microsoft 365

LÄS VIDARE