Tillbaka

En egen IT-avdelning – backup, underhåll, support

Drift, molntjänster Hosting

Rabbalshede Kraft är en aktör inom förnybar energi och har sedan starten 2005 investerat närmare 3 miljarder kronor i vindkraft.
De har valt att lägga all sin IT på oss, vilket betyder att vi blir som deras egen IT-avdelning. De finns på servrar i vår serverpark i Göteborg och vi tar hand om backuper och underhåll. Det betyder till exempel att de kan växa utan att behöva spendera hundratusentals kronor på att köpa hårdvara varje gång de behöver mer kapacitet.

Vi finns där när de behöver support och via deras serviceavtal finns det en garanterad svarstid vilket betyder att de snabbt får den support de behöver.

Varför valde Rabbalshede Kraft just oss som deras IT-leverantör?

”Jag tyckte IOSoft hade framåtanda och nytänk” säger Jörgen Karlsson som är IT-ansvarig. ”En generation som tänker rätt och hållbart. IOSoft föreslår lösningar som är bra för oss, även om det missgynnar dem själva i korta ledet. Men det leder till något bra för båda parter längre fram”.

De har en kontaktperson hos oss på IOSoft som all personal på Rabbalshede Kraft kan höra av sig till. Men det betyder inte att det står still när den personen inte är tillgänglig.

”Även om nyckelpersonen inte svarar just då, kan även någon av de andra hjälpa till. Det hänger inte bara på en person eftersom det finns ett strukturerat arbetssätt” säger Jörgen.

Vi tackar för förtroendet och kan bara hoppas på ett ännu längre samarbete med Rabbalshede Kraft!

https://www.rabbalshedekraft.se/sv/hem/
LÄS VIDARE