Tillbaka

Drift, underhåll, support samt programutveckling

Drift, molntjänster Hosting Utveckling

NorDan AB är en av de ledande dörr- och fönstertillverkaren i Sverige. Vi är idag totalleverantörer av deras IT och sköter drift, underhåll, support och programutveckling.

”Vi är jättenöjda och har ett bra samarbete”, säger Ekonomi-, IT- och Logistikchefen Andreas Wiklund på NorDan.

NorDan är utspridda i landet med fabriker i Tanumshede, Värnamo och Kvillsfors samt säljkontor i Göteborg, Växjö, Malmö och Stockholm. Detta gör att dom är beroende av ett högpresterande nätverk för att kunna dela applikationer och system. Vi sköter all IT och hjälper till vid inköp. Vi hjälper även till med att driva IT-projekt och kommer med förslag.

Systemutveckling

Vi på IOSoft har utvecklat ett digitalt offertverktyg som effektiviserar säljavdelningens arbete. Verktyget hjälper säljaren att ta fram offerten på ett enkelt sätt, och bara en knapptryckning bort finns alla offerter på ett och samma ställe.

Systemet tillåter också att kunden får tillgång till offertportalen där den kan förbereda innehållet i sina offerter på egen hand – vilket sparar mycket tid för båda parter och fungerar i praktiken som en egenutvecklad e-handel för B2B. 

I bakgrunden finns en IOSoft-utvecklad, specialanpassad integration mot affärssystemet som möjliggör detaljerad och korrekt uppföljning.  

Med IOSofts IT-konsultation har NorDan utvecklat och effektiviserat sin affär, och tillsammans driver vi utvecklingen vidare mot fler smarta lösningar inom hosting, kund-order web och mycket mer.

Hosting, drift och molntjänster

Som IT-leverantör till NorDan sköter IOSoft all IT-drift, underhåll, IT-support och programutveckling. Tillsammans med NorDans IT-råd sätter vi upp mål och riktlinjer för verksamheten där IOSoft ansvarar för nätverk, skrivare, servrar samt en mängd bärbara och stationära datorer. 

Vi tackar och bockar för förtroendet och ser fram emot ett vidare samarbete!

https://www.nordan.se/
LÄS VIDARE