Tillbaka

Få kontroll över era bilder med Pickit

Tips och tricks
11 februari, 2022

Hur kan man skapa ett smidigare och enklare arbetsflöde när det kommer till hantering av bilder?

Svaret är Pickit.

Pickit är en molnbaserad bildtjänst som har i syfte att göra det enklare för hela er organisation att bland annat att lagra, dela, organisera och optimera digitala tillgångar.

En stor fördel med Pickit är att den är integrerad i Officepaketet. Företag har alltså möjligheten att ladda upp sin egen bildbank genom Pickits företagstjänst, Pickit Business, och använda i program såsom Word och Powerpoint. Detta innebär att alla kan få en enkel överblick av företagets bilder, logotyper med mera, och de är då dessutom samlade på ett och samma ställe – säkert och enkelt!

Detta är inte bara ett tillägg som gör det smidigt att använda, samt dela bilder och liknande material i olika sammanhang, utan genom att använda denna tjänst får användarna dessutom tillgång till Pickits bildbibliotek som har ett stort utbud av bilder. Och ni kan vara lugna, alla dessa bilder går igenom Pickits process som ser till att de är lagliga och fria att använda till vad som helst och när man vill, till exempel på er hemsida, på sociala medier eller i presentationer skapade i exempelvis Powerpoint. Ni kan därmed slippa fundera på, och oroa er över, att ni råkar använda olicensierade bilder och olagligt material.

Pickit är inte bara lämpligt för små team, utan kan även med fördel användas hos de större företagen för att få kontroll över de digitala tillgångarna, samt för att skapa ett enklare arbetsflöde. Ni slipper spridda filer och flera lagringssystem genom att ha Pickit som er enda källa för bilder och dokument.

Pickit ger er dessutom möjligheten till att testa på tjänsten genom deras provperiod för att ni ska kunna ta reda på om det är något för er!

Är du intresserad av att veta mer? Då kan du läsa mer om tjänsten här.


LÄS VIDARE