Tillbaka

Branschanpassade lösningar från Microsoft

Nyheter
4 mars, 2021

Microsoft släpper anpassade moln för tillverkningsindustrin, finansiella sektorn och ideella organisationer!

De branschanpassade molnen ska ge fler företag och organisationer möjlighet att snabbare anpassa sig till ändrade förhållanden samtidigt som säkerheten finns kvar i fokus.

Vad innebär Microsofts branschanpassning?

Tanken är att detta ska sammanföra och koppla ihop befintliga och nya program i Microsoft samt partnerlösningar för att sömlöst sammanföra personer, tillgångar, arbetsflöden och affärsprocesser. Detta ska göra organisationer mer motståndskraftiga, vilket vi märkt under 2020 kan vara väl behövt!

Att Microsoft utvecklar branschspecifika lösningar är riktigt bra, för om ditt företag har en eller flera skräddarsydda lösningar idag kommer de att ännu bättre kunna prata med Microsoft 365 och ge fler funktioner som är relevanta för just ditt företag.

Vi kan behöva vänta ett tag till på att dessa branschanpassade moln ska finnas tillgängliga, men redan i juni kommer molnet för tillverkningsindustrin finnas som förhandsversion.

Är du intresserad av att veta mer? Du kan läsa mer om nyheterna här eller höra av dig till oss på 010 55 191 00 / hej@iosoft.se


LÄS VIDARE