Tillbaka

Totalleverantör av IT – Skräddarsydda lösningar, epost och nätverk

Drift, molntjänster Hosting Utveckling

Tryckhuset är Sveriges största oberoende screen- och transfertryckare och utför olika typer av tryck och brodyr till profilföretag över hela Sverige och vi på IOSoft är totalleverantör av deras IT.

Utöver att vi sköter deras nätverk och e-post hostar vi även deras produktionssystem i vårt datacenter i Göteborg, som vi på IOSoft utvecklat.

För Tryckhuset i Stenungssund har vi utvecklat en skräddarsydd lösning som innefattar allt från orderläggning till komplett hantering av produktion, in- och utleverans. Som operatör loggar man in med sitt unika id, vilket gör att alla aktiviteter i systemet registreras för att man enkelt ska kunna följa upp när, var och hur en order har hanterats.  

Systemet är helt online-baserat och kan därmed enkelt kommas åt på alla typer av enheter. I bakgrunden finns flertalet integrationer mot andra system som t.ex. Fortnox. 

Genom att bygga ett eget skräddarsytt system tillsammans med IOSoft har Tryckhuset kunnat anpassa lösningen helt efter sin verksamhets behov. Vidareutveckling och tillägg av ny funktionalitet kan ske på ett mycket flexibelt sätt då det praktiskt taget inte finns några tekniska begränsningar – något som vi anser är en av de största styrkorna med att utveckla en egen IT-lösning! 

”Det är smidigt när man ringer till supporten och får hjälp med en gång, det är ingen som säger att de återkommer senare och det har man vare sig tid eller tålamod till. Ingenting är omöjligt hos IOSoft, allt går att genomföra!” säger delägaren Anton Fors.

Vi är stolta över att presentera Tryckhuset AB i Stenungsund som en av våra kunder och tackar för förtroendet!

https://tryckhusetab.se/
LÄS VIDARE