Tillbaka

Office 365 blir Microsoft 365

Nyheter
30 april, 2020

Hejdå Office 365 – välkommen Microsoft 365!

Nu har lösningen fått ett nytt namn och många nya uppgraderingar, men med samma pris som tidigare.

Nyhet – Microsoft Editor

En app som hjälper dig med stavning men också grammatiken, föreslår andra ord i texter och ser till att allt ser bra ut. Den finns till alla 365-apparna samt till webbläsarna Google Chrome och Edge (beta), så den finns med dig var du än jobbar. Gratisversionen hjälper endast till med stavningen och grundläggande grammatik medan den som ingår i Microsoft 365-paketen är mer avancerad. Den föreslår andra ord för mer sammanhängande texter och beroende på vilken typ av text du skriver.

Här hittar du tillägget till webbläsarna:
Google Chrome
Edge (beta)

Nya prenumerationer

Förutom Microsoft 365 för företaget har de även lagt till två nya, en för privatpersonen och en för familjen. Men oavsett vilket paket du väljer ingår fortfarande samma appar och material som tidigare, plus alla nyheter.

Hur kommer man igång?

Om du och ditt företag är intresserad av Microsoft 365-paketen, är det bara att höra av er till oss på telefonnr: 010 55 191 00 eller skicka ett mail till support@iosoft.se.

Vill du veta mer? Kika hit.

Vi håller också i utbildningar inom Microsoft 365 för både nya och gamla kunder. Det kan vara svårt att veta alla möjligheter som egentligen finns med 365-lösningen och för att kunna utnyttja den på bästa sätt kan det vara bra med en utbildning där vi går igenom hela paketet. Detta sker på distans via Microsoft Teams. Hör av dig till oss så kan vi se vilken typ av utbildning som passar ditt företag bäst!


LÄS VIDARE