IOSoft - IT i Tanum, Uddevalla, Strömstad, Göteborg
It-konsult

KAN INTE IT BARA VARA ENKELT?

Jo, det kan det!
Genom vår kunskap och utifrån våra avancerade lösningar erbjuder vi på IOSoft heltäckande IT-konsultation för drift och systemutveckling.
Vi gör det enkelt.

Vad kan vi göra för ert företag?

Exempel på lösningar som vi erbjuder

Produktionssystem

Ett produktionssystem kan innebära allt från orderläggning till utleverans.

E-handel

En webbshop som integreras med ert ekonomiprogram. Vi kan också skapa integrationer med till exempel Postnord, Klarna och ert produktionssystem.

På så sätt pratar alla lösningar med varandra och du behöver bara tänka på ett enda system.

Sälj- och offertverktyg

Om man har ute- eller återförsäljare kan ett riktigt bra verktyg vara till stor hjälp. Detta kan då också integreras med ert ekonomiprogram så ordrar och fakturor skapas automatiskt, om man vill.

Integrationer

Få era befintliga system att prata med varandra, Integration är nyckeln till ett bra system.

Din IT-partner som växer tillsammans med er

IOSoft är ett IT-konsultbolag i Tanumshede i norra Bohuslän.

Tillsammans är vi ett starkt team som utgörs av systemutvecklare och drifttekniker samt kompetenser inom grafisk design, systemarkitektur och projektledning.

Vi har funnits sedan 2002 och har goda referenser från välkända varumärken.

Kontakta oss

Fem steg till lyckat IT-projekt!

1

KAFFE

Vi sätter oss ned, gärna på plats hos kund och pratar om er verksamhet och utmaningarna ni står inför.

2

OFFERT

Vi går igenom offerten och tar in tankar och funderingar.

3

DESIGN

Vi skapar utseendet på lösningen och ger er som kund en tydlig bild över hur allt kommer se ut och fungera.

4

UNDER ARBETETS GÅNG

Under utvecklingstiden har vi regelbundet avstämningsmöten och sätter också ett datum för slutleverans.

5

LIVE!

När utvecklingen är klar bestämmer man när produkten ska gå live så vi kan erbjuda det stöd som krävs. Efter överlämningen ger vi en garantitid på 30 dagar, om buggar upptäcks under denna tid avhjälper vi dessa kostnadsfritt.

Vanliga frågor

Hur ska jag veta vilken lösning som passar oss bäst?

Det kan vara svårt att veta exakt vad man är ute efter när man vill ha ett nytt system. Vi har därför duktiga kollegor som ni kan ta kontakt med och som hjälper till med att ringa in era behov och ta reda på vad ni är ute efter. Lämna era kontaktuppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss!

Vad kostar det att utveckla ett system anpassat till vår verksamhet?

Det är individuellt beroende på era behov, men att något är specifikt och anpassat behöver inte betyda att det är dyrt. Slå oss en signal på tel: 010-55 191 00 eller skicka ett mejl för en kostnadsfri offert.

Vill ni veta mer?

Lämna era kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  När du skickar formuläret godkänner du att dina uppgifter sparas som kontaktuppgifter.

  Skräddarsydd systemutveckling

  Anlita erfarna utvecklare för att bygga skräddarsydda system eller för löpande utveckling av era befintliga lösningar. Vi hjälper er verksamhet att utforma ett system anpassat till just ert arbetssätt och företag.

  Med många olika erfarenheter bakom oss sätter vi oss snabbt in i er verksamhet och ser hur ni jobbar för att kunna anpassa lösningen så bra som möjligt.

  Integrera mera!
  Troligen har ni något sorts ekonomisystem idag (exempelvis Visma eller Fortnox) eller kanske funderar på att skaffa ett. När vi utvecklar tar vi med oss befintliga system och skapar integrationer, vilket gör att de olika lösningarna kan prata med varandra. Det betyder att ni som användare bara behöver fylla data i ett program, vilket i sin tur leder till att ni alltid kan vara säkra på att allt är uppdaterat och rätt.

  Ert företags externa IT-avdelning

  Vi erbjuder helt skräddarsydda lösningar för att företagets IT ska optimeras till verksamheten. Låt oss sköta driften, slipp problem och få en säkrare och mer flexibel IT-miljö! Med oss som IT-avdelning får ni en garanterad responstid på supportärenden.

  Vi hanterar allt från fåmansföretag till företag med över 300 anställda. I vårt moln körs allt på egen hårdvara från flera svenska serverhallar.