IOSoft - IT i Tanum, Uddevalla, Strömstad, Göteborg

SYSTEMUTVECKLING

Vi utvecklar hela system samt integrationer till befintliga system. Poängen med ett skräddarsytt system just för er, är att ni ska kunna effektivisera och det är vår målbild.

En investering

Få ett system utformat speciellt till ditt arbetssätt och företag. Underlätta arbetsdagen och effektivisera med en skräddarsydd lösning från oss. Med många olika erfarenheter bakom oss sätter vi oss snabbt in i er verksamhet och ser hur ni jobbar för att kunna anpassa lösningen så bra som möjligt.

Ett urval av de företag som valt oss:

Hur går det till när man vill ha en skräddarsydd lösning?

Allt börjar med kaffe. Vi sätter oss ned, gärna på plats hos kund, och pratar om er verksamhet och vilka utmaningar ni står inför. Efter det skapar vi en offert.

Sedan start har vi utvecklat mjukvaror till många olika branscher, ofta med fokus på produktion eller B2B.

Med vår breda erfarenhet hittar vi nya infallsvinklar för att lösa utmaningar och du får alltid en personlig kontakt som följer med hela vägen från start till mål.

  1. UPPSTART & WORKSHOP På uppstartsmötet får vi en närmare inblick i er verksamhet. Här skapar vi en gemensam bild av projektets omfattning och fokuserar på att ta fram era behov.
  2. DESIGN Utifrån all information som framkommit under tidigare möten skapar vår grafiska designer ett första utkast på alla vyer och rapporter.
  3. TEKNISK KRAVSPECIFIERNG Här fastställs tidsestimatet efter de funktioner som tillkommit sedan offerten skapades.
  4. GENOMGÅNG Vi presenterar en utvecklingsplan, tidsestimeringar och datum på testningar samt när systemet slutligen kan gå ut i produktion.
  5. UTVECKLING Det är nu utvecklingen börjar och mjukvaran tas fram. Processen delas upp i olika delar (sprintar) och du som kund kommer kunna följa hela processen och blir meddelad när något finns redo för testning. Vi kommer också ha avstämningsmöten efter varje sprint.
  6. LIVE När utvecklingsjobbet är slutfört bestämmer man när produkten ska gå live så vi kan erbjuda det stöd som krävs. Vid överlämning kan vi erbjuda utbildningar, dokumentationer och installation
    av produktionsmiljö.

Exempel på lösningar och referenser

Nedan kan du se olika lösningar vi redan gjort, eller jobbar med just nu. Vi arbetar mot många olika branscher och med våra utvecklare har vi många olika erfarenheter bakom oss som gör att vi snabbt kan sätta oss in i olika verksamheter. Vår målbild är att du som kund i slutändan ska spara både tid och pengar.

Ecus

En av våra tjänster är systemutveckling och åt ECUS utvecklar vi ett tullsystem där de kan hantera alla sina ärenden. Genom att utveckla ett eget system blir det skräddarsytt och anpassat, precis som man vill ha det.

NorDan AB

NorDan AB är en av de ledande dörr- och fönstertillverkaren i Sverige. Vi är idag totalleverantörer av deras IT och sköter drift, underhåll, support och programutveckling.

Kontakta ossNär du skickar formuläret godkänner du att dina uppgifter sparas som kontaktuppgifter.